Grondverzet/Sloopwerk Groningen | Assen | Peize | Roden | Norg

Tuin afgraven Groningen

Tuin aanleggen of vijver afgraven?

Boelens Grondwerk is een grondverzetbedrijf dat u helpt met het verzorgen van uw tuin in Groningen. Wij kunnen uw tuin volledig afgraven of zelfs een vijver graven.

Vertrouw op onze groep ervaren professionals. Zij zorgen ervoor dat uw werkzaamheden goed en snel worden uitgevoerd. Contacteer ons en maak gebruik van onze expertise!

Mobiele 8-tons kraan doet het graafwerk in Groningen

Boelens Grondwerk verzorgt allerlei grondwerk. Of het nu gaat om het graven van een vijver in Groningen of wilt u dat wij uw tuin afgraven? Wij staan graag klaar voor u. Wij maken gebruik van een mobiele 8-tons kraan die allerlei grondwerk verzet.

Wij kunnen ook zorgen voor een volledige tuinaanleg, funderingen, uitgravingen en grond afvoeren. Ons ervaren team beschikt over jarenlange ervaring. Boelens Grondwerk werkt alleen met vakmensen zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Bel ons voor meer informatie

Neem telefonisch contact met ons op. Zo kunnen wij meteen overleggen over wat wij voor u kunnen betekenen. U kunt er op rekenen dat Boelens Grondwerk de klus tot in de puntjes zal verzorgen. Wij zorgen voor heldere communicatie zodat alles op de juiste manier en steeds naar uw wens wordt uitgevoerd. 

Boelens Grondwerk

Kortlandsweg 6
9321 GA Peize

T: 0615 287 282
E: info@boelensgrondwerk.nl