Grondverzet/Sloopwerk Groningen | Assen | Peize | Roden | Norg

Grond afvoeren Assen

Boelens Grondwerk: Ervaren professionals in het afvoeren van grond in Assen

Wilt u grond afvoeren in Assen? Boelens Grondwerk is een grondverzetbedrijf dat u kan helpen met het afvoeren van grond in Assen. U kunt vertrouwen op onze groep van ervaren professionals. Zij helpen u graag en zorgen ervoor dat uw grond snel en goed worden afgevoerd. Contacteer ons en maak gebruik van onze expertise!

Mobiele 8-tons kraan doet grondwerk nieuwbouw Assen

U bent welkom gebruik te maken van Boelens Grondwerk. Voor grondwerk en het afvoeren van grond bij nieuwbouw projecten in Assen zorgen wij voor een mobiele 8-tons kraan.

Met deze kraan kunnen wij ook helpen met vijver aanleg, funderingen, tuinaanleg, grond afvoeren en uitgravingen. Wij nodigen u uit ook voor andere grondverzetwerkzaamheden contact met ons op te nemen. Wij beschikken over jarenlange ervaring en een team van ervaren vakmensen. Boelens Dienstverlening is een allround dienstverlenend klussenbedrijf dat u op veel verschillende manieren van dienst kan zijn.

Contacteer ons

Bel ons meteen en wij overleggen wat wij voor u kunnen betekenen. Wees zeker dat wij de klus tot in de puntjes zullen verzorgen. Wij zorgen ervoor dat de communicatie steeds helder verloopt om te zorgen dat alles op de juiste manier en steeds naar uw wens wordt uitgevoerd. 

Boelens Grondwerk

Kortlandsweg 6
9321 GA Peize

T: 0615 287 282
E: info@boelensgrondwerk.nl