Grondverzet/Sloopwerk Groningen | Assen | Peize | Roden | Norg

Grondverzet Groningen

Op zoek naar een grondverzetbedrijf in Groningen? Dan ben je bij Boelens Grondwerk aan het juiste adres. Onze dienstverlening is zeer divers:

Ook voor ander grondverzet in Groningen kunt u bij ons terecht.

Vertrouwen op kwaliteit en ervaring

Bij ons kunt u namelijk vertrouwen op een groep ervaren professionals in grondverzet die u graag helpen om te zorgen dat uw werkzaamheden snel en goed worden uitgevoerd. Aarzel niet om contact met ons op te nemen en gebruik te maken van onze expertise!

Boelens Dienstverlening is één van de beste grondverzetbedrijven in Groningen

Om u te helpen met grondverzet in Groningen bent u welkom gebruik te maken van de hulp van Boelens Grondverzet. Voor grondwerk beschikken wij over een mobiele 8-tons kraan. Hiermee kunnen wij onder andere helpen met tuinaanleg, vijver aanleg, funderingen en uitgravingen. Ook voor andere grondverzetwerkzaamheden in Groningen nodigen wij u uit contact met ons op te nemen. Boelens Grondverzet beschikt over jarenlange ervaring en een team van ervaren vakmensen. Als allround dienstverlenend klussenbedrijf kunnen wij u op veel verschillende manieren van dienst zijn.

Neem direct contact met ons op

Aarzel niet om te bellen met Boelens Grondverzet en u weet zeker dat wij de klus tot in de puntjes zullen verzorgen. Om te zorgen dat alles op de juiste manier is uitgevoerd hebben wij nauw contact met u om uw wensen te bespreken. U kunt contact met ons opnemen door te bellen met 0615 – 287282, een e-mail te sturen naar info@boelensgrondwerk.nl of het contactformulier in te vullen.

Meer informatie

Boelens Grondwerk

Kortlandsweg 6
9321 GA Peize

T: 0615 287 282
E: info@boelensgrondwerk.nl