Grondverzet/Sloopwerk Groningen | Assen | Peize | Roden | Norg

Beoordelingen

Echt uitzonderlijk!. Betrouwbaar en adequaat en enorme doorzetter. Ondanks dat de klus de hele tijd in zeer slecht weer gedaan moest worden toch geen klacht,ook niet over de soms onvoorziene werkzaamheden.Samen met zijn vader zijn het hele fijne en nette mensen en heel plezierig om contact mee te hebben en te overleggen wat er moet gebeuren. Je bent in echt betrouwbare en eerlijke handen bij Boelens! Een dikke 10!

Boelens Dienstverlening, is een meedenkende vakman die prijs/kwaliteit verhouding hoog in het vaandel heeft. Kortom, de klus is geklaard, binnen budget en de afwerking is keurig. We geven een tien!

Zeer goede ervaring met Martin Boelens. Hij bracht de gemaakte afspraken van te voren allemaal goed in kaart. Goede prijs/kwaliteit verhouding. De werkzaamheden zijn allemaal uitstekend uitgevoerd en we zijn zeer tevreden met het eindresultaat.

Meer beoordelingen op Werkspot...

 

Super snel en vakkundig de coniferen verwijderd met de kraan

We hebben door Boelens Dienstverlening de boomstronken laten weghalen, voortuin laten voorzien van graszoden en de oprit opnieuw laten bestraten door Boelens Dienstverlening. Martin was snel met zijn offerte en kon ook snel beginnen. Anderhalve week na het eerste contact was alles al klaar voor een prima prijs! Martin denkt goed mee en snapt wat de bedoeling is. Martin heeft goed materiaal en voert het afval netjes af. Onze tuin ligt er nu weer hartstikke netjes bij! Bedankt mannen!

Meneer Boelens heeft bij ons ook electra aangelegd. Is scherp geprijsd en heel klantvriendelijk. Hij geeft heldere uitleg over de mogelijkheden en een overzichtelijke offerte. Wij zijn heel erg te spreken over hem dus raden hem aan! Heel erg bedankt!​

Meer beoordelingen van Marktplaats...

Boelens Grondwerk

Kortlandsweg 6
9321 GA Peize

T: 0615 287 282
E: info@boelensgrondwerk.nl